Free Responsive Blogger Templates 2014

Salam satu Malaysia. Hari ini, mempunyai blog adalah satu kemestian bagi mereka yang ingin menyampaikan maklumat dan berita secara atas talian, samada berkongsi pendapat secara peribadi ataupun berkaitan dengan perniagaan. Blogger adalah platform yang paling terkenal di dunia dan dimiliki oleh Google. Melalui platform yang teramat mudah ini, ramai pengguna mampu menggunakannya tanpa memerlukan kemahiran yang tinggi.

Jika anda seorang blogger yang serius dan mementingkan penampilan blog anda. Saya percaya anda juga mementingkan keselesaan pembaca blog anda. Blogger template adalah kekuatan utama bagi sesuatu blog selain daripada kandungan dan artikel blog itu sendiri. Pada masa ini, kebanyakkan pembaca blog adalah mereka yang memiliki telefon. Sekiranya anda menggunakan free Responsive Blogger Template di blog anda, paparan blog anda lebih mudah untuk dilayari, jika sebaliknya, berkemungkinan besar paparan blog anda sukar untuk dilayari melalui telefon.

Saya ingin kongsikan dengan anda berkaitan Responsive Blogger Template percuma di blog ini. Saya telah membuat kajian berkaitan seo friendly, responsiveness dan juga blog loading pada setiap template ini. Ini adalah sekadar pandangan dan kajian saya yang tidak seberapa. Sekiranya sesuai dan memenuhi kriteria anda, anda boleh download template tersebut secara percuma.

The Best Responsive Blogger Templates by Kang Mousir

Sang SEO Responsive Blogger Template
Sang SEO Responsive Blogger Template

The Best Responsive Blogger Templates by Muh Akram