Majalah Gila Kereta

Salam satu Malaysia. Anda mungkin seorang individu yang amat meminati bidang permotoran dan modifikasi dan juga sukakan penyelidikan terperinci pada sesebuah kenderaan samaada sebelum membuat pembelian atau sebagai hobi yang menjadi satu kemestian untuk membuat kajian dan ujian kepada setiap kenderaan bermotor.

Majalah Permotoran dan Modifikasi


Majalah Gila Kereta adalah majalah yang paling tepat untuk dimiliki oleh semua peminat-peminat bidang permotoran dan modifikasi pada masa kini. Anda tidak perlu lagi membuang masa untuk mencari artikel-artikel yang sukar difahami dan maklumat yang belum tentu kesahihan sumbernya.

Majalah Gila Kereta sangat sarat dengan pelbagai perkongsian maklumat dan perkembangan terkini sesebuah kenderaan, bermula dari ulasan terperinci tentang enjin, pengubahsuaian, pemulihan, aksesori, gambar-gambar menarik dan kajian yang bersifat menyeluruh boleh didapati di dalam majalah ini.

Ulasan bersahaja serta mudah difahami membuatkan anda akan enjoy dan senang untuk menghayati perkongsian ini. Sila lihat sebahagian gambar-gambar kereta daripada Majalah Gila Kereta di bawah.

Kereta

Gila Kereta

Kereta

Modifikasi

kenderaan bermotor

kereta cantik

minat kereta

gambar kereta

hobi

Gila Kereta

Majalah Gila Kereta diterbitkan pada setiap bulan yang berharga RM6.50 dan boleh didapati di kedai-kedai buku di seluruh Malaysia. Edisi terkini iaitu November Vol 64 telah pun berada di pasaran. Saya juga telah membelinya. Anda juga boleh mengikuti Majalah Gila Kereta di facebook fan page.

Rujukan anda : Facebook Page Majalah Gila Kereta

Nota Kaki: Difahamkan Majalah Gila Kereta kini tiada lagi.