Viral Pengantin Lelaki Dedah Kecurangan Bakal Isteri Melalui Video di Majlis Perkahwinan

curang seorang isteri

Niat murni seorang wanita yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan dan mendirikan rumah tangga akhir berkecai apabila lelaki yang juga bakal suaminya itu telah bertindak dengan mendedahkan kecurangan wanita terbabit melalui satu rakaman video di hadapan khalayak ramai.

Semuanya hancur berkecai apabila rakaman video yang berdurasi pendek tersebut ditayangkan yang menyebabkan wanita terbabit berang dan terpaksa malu di atas perbuatannya itu. Semua hadirin yang berada di dalam majlis tersebut ternganga apabila memandang di skrin yang berada di atas pelamin yang disediakan.

Menerusi rakaman video yang kini viral di laman sosial, pasang berkenaan berjalan secara perlahan-lahan untuk menuju ke pentas yang mempunyai pelamin selain turut diperkenalkan oleh pengacara kepada hadirin yang datang ke majlis perkahwinan kedua-dua pengantin berkenaan.

rakaman majlis perkahwinan

Semuanya dilihat berjalan seperti biasa sebagaimana yang dirancangkan untuk melangsungkan hari bahagia kedua-dua mempelai yang kelihatan sama cantik dan sama padan. Walau bagaimanapun, pendedahan tersebut sangat-sangat mengejutkan sehingga amat sukar untuk diterima oleh wanita terbabit.

Setelah kedua-dua mereka tiba di atas pentas, dapat dilihat video rakaman kenangan indah mereka telah ditayangkan kepada tetamu yang datang seperti mana majlis-majlis perkahwinan yang lain dengan tujuan untuk mengimbau kenangan lalu serta bagaimana perkenalan mereka bermula.

Namun, setelah video curang wanita terbabit didedahkan, wanita tersebut seperti berkata sesuatu dan melemparkan flower bouquet terhadap pasangannya yang berada di sebelahnya. Sebenarnya, pengantin lelaki tersebut telah tahu kecurangan bakal isterinya itu sebelum ini.


Menurut sumber, bakal suaminya itu telah berjaya merakam semua perbuatan dan kecurangan pengantin perempuan melalui rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di rumah baru mereka yang mana wanita tersebut telah mengadakan hubungan intim dengan suami kakaknya di dalam bilik tidur mereka.Rata-rata netizen yang mengikuti perkongsian dan rakaman video yang sedang viral itu berpendapat lelaki tersebut tidak sepatutnya berbuat demikian walaupun sudah tahu kecurangan wanita terbabit dan sebaiknya hanya membatalkan perkahwinan tersebut bukannya mengaibkan perbuatannya di hadapan khalayak ramai.

Apa sekalipun, inilah pengajaran yang terpaksa wanita tersebut terima setelah perbuatan yang tidak baik itu telah diketahui bakal suaminya malah beliau tidak sepatutnya berlaku curang dengan suami kepada kakak kandungnya sendiri.

Sumber : Kwong Wah & World of Buzz